EN

Kapacitet

En symfoni av upplevelser

Kultudralen – en 900 år gammal kyrkoruin i Visby innerstad har förvandlats till en modern arena, perfekt för konserter, bröllopsfester och konferenser. Låter det som ljuv musik för öronen?

BOKA RUINEN

520 konsertplatser – 720 ståplatser - 600 middagsgäster

Det går bra att ta bort vissa eller samtliga sittplatser och bara ha ståplatser. Då ryms det som mest 720 gäster. Kultudralen är en imponerande byggnad med självbärande kupoltak, stora glasade partier och ett golv i natursten. Det finns 520 sittplatser på 135 specialtillverkade furubänkar med dynor och filtar för skön komfort.

kapacitet fakta

info här

Garmarna 5 Kopiera

Scenen, ljudet och ljuset

Eftersom Kultudralen är skapad för konserter och möten är den förberedd med färdigdragna anslutningar och utrustad med ett högtalarsystem, trådlösa mikrofoner och möjlighet att spela musik direkt från mobiltelefon eller iPad. Den främre höj- och sänkbara scenens mått är 6,4 x 4 m och den bakre fasta scenen är 9,1 x 5,9 m. Scenen har ett vitt grundljus och färgat dekorljus på pelare, i scenens fond och i koret. Det finns fiberanslutningar och WiFi i hela ruinen och du kan få hjälp av oss med allt det tekniska under hela evenemanget.

Värt att veta

Det finns fem toaletter och en handikapptoalett, filtar och dynor att hyra samt en loge med speglar, pentry, kylskåp och toalett. Vill du få mer information? Kontakta oss när du vill.

Kultudralen är handikappanpassad både för gäster och artister med bland annat hiss till den fasta bakre scenen.